Tarieven

Omdat het LevensProfiel een werkelijk individueel product is, hangt het uiteindelijke kostenplaatje af van de specifieke wensen die u heeft. Zo behoort bijv. een compleet boekwerk met foto's en illustraties tot de mogelijkheden, maar een eenvoudige uitgave van een aantal pagina's zonder foto's en illustraties kan ook. Andere media zoals film- en geluidsopnamen zijn, in overleg, eventueel ook mogelijk.

Een basis-LevensProfiel (naar wens uit te breiden / aan te passen) houdt het volgende in:
• Oriënterend gesprek (vrijblijvend, zie toelichting hieronder)
• eerste interview (ongeveer 2 ½ uur)
• tweede interview (ongeveer 2 ½ uur)
• twee correctierondes
• tien exemplaren van het boek met uw LevensProfiel: ± 40 pagina's, omslag Invercoat eenzijdig gestreken 250 gr/m, binnenwerk 90 gr/m zwart bedrukt, gebrocheerd (garenloos), nagesneden op formaat.


- Let op! Tijdsduur van dit traject is gemiddeld 5 à 6 maanden.
- Het oriënterend gesprek kost € 55,= inclusief BTW en reiskosten (binnen Nederland of Belgisch Limburg). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totale kosten voor het LevensProfiel, wanneer u besluit om uw LevensProfiel te laten vastleggen.
- De gesprekken vinden in principe bij u thuis plaats.
- Tarief voor dit basis-LevensProfiel is € 2355,= inclusief BTW, arbeidsloon en reiskosten. Het betreft arbeidsintensief en accuraat werk met als eindresultaat een kwalitatief hoogstaand eindproduct.


- Overigens: een budget-uitvoering van uw LevensProfiel is al mogelijk vanaf € 575,=. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
- Extra exemplaren van het boek met uw LevensProfiel zijn uiteraard bij te bestellen.

Maak uw wensen geheel vrijblijvend kenbaar via het contactformulier (zie "Contact") of via info@levensprofiel.nl en ik laat u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. Zoals vermeld betreffen de hierboven genoemde bedragen slechts richtprijzen; het basis-LevensProfiel is volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen.